Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Per maand Per week Vandaag Zoeken Ga naar maand
Yoga voor Mantelzorgers
Contact Heleen Visser, mantelzorgconsulent of Mandy van der Heiden, buurtsportcoach, T. 010-5018322

Steunpunt Mantelzorg organiseert in samenwerking met Buurtsportcoach wekelijks yoga voor mantelzorgers.

Wat kan yoga betekenen voor u als mantelzorger? In ieder geval een heerlijk uur, in ontspannen sfeer bewust bezig zijn met ademhalings- en ontspanningsoefeningen.
In de lessen wordt bijvoorbeeld aandacht besteed aan het feit dat het lichaam veel stress kan ervaren en dat je gedachtenstroom soms niet lijkt te stoppen, door alles wat je meemaakt, moet overdenken en regelen. Door yoga kunt u leren wat u zelf zou kunnen doen om uw lichaam en geest weer tot rust te kunnen brengen.
De lessen worden verzorgd door Karin Noordzij, afgestudeerd yogadocent.


De lessen zullen wekelijks plaatsvinden op donderdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur, de les is ongeveer een uur en wordt daarna afgesloten met een kopje koffie/thee.

De kosten zijn €2,00 per keer en kunt u contant afrekenen voor of na de les.


Er zijn yogamatjes aanwezig, u dient zelf een handdoek mee te nemen. Indien u niet kunt zitten of liggen op een matje, dan is de les ook op een stoel mogelijk. U hoeft niet sportief of lenig te zijn om deel te kunnen nemen.
Aanmelden is gewenst. Dit kan via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 010-5018322, met vermelding van uw naam, adres, tel.nr. en mailadres.

Locatie JCA (Jongerencentrum Albrandswaard), Albrandswaardsedijk 180, 3172 XB Poortugaal