Start PC inloop in Rhoon


Wordt digitaal fit met SENIORWEB
Vrijwilligers helpen u met uw tablet of computer

Wilt u ook meer kunnen doen met uw tablet of computer? Zoals uw foto’s bewerken en een fotoalbum maken, veilig winkelen op internet, e-mailen, WhatsAppen of Facebooken?
U leert het bij de SeniorWeb Leercentra! Stap voor stap, onder de geduldige begeleiding van onze vrijwilligers. De lessen zijn toegankelijk en betaalbaar voor iedereen.

Het PC inloop spreekuur Leercentrum Rhoon gaat op 7 september a.s. van start.
Dit PC inloopspreekuur vindt elke donderdagochtend t/m eind mei 2018 plaats van 09.30 – 12.00 uur in wijkcentrum Portland, Hof van Portland 43. En gaat natuurlijk na de zomervakantie weer verder .

Er is al een aantal jaren een goed draaiend PC inloopspreekuur in Poortugaal. Iedere maandagochtend van 09.30 – 12.00 uur in wijkcentrum “De Boekenstal” aan de Dorpsstraat 34 te Poortugaal.

Op beide PC inloopspreekuren kunt u terecht met al uw vragen over PC, laptop en telefoon.
De kosten hiervoor bedragen € 2,00 per uur excl. consumpties.

Als u PC cursussen wilt volgen, kunt u hierover ook informatie inwinnen op de internetsite: http://rhoon.seniorweb.nl en http://poortugaal.seniorweb.nl . Graag ook hier aanmelden.
Cursussen worden in de planning opgenomen, zodra er deelnemers zich hebben aangemeld.

Indien er nog nadere informatie gewenst is, kunt u uw vragen ook stellen via email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt natuurlijk ook bij ons langskomen om te zien hoe wij lesgeven. U bent van harte welkom.

Seniorweb Albrandswaard is een initiatief van Stichting Welzijn Albrandswaard