Geslaagd welkomstdiner in Portland

Stichting Welzijn Albrandswaard, Vluchtelingenwerk en de woningbouwverenigingen organiseren tweemaandelijks welkomstdiners voor nieuwkomers. Dit keer in samenwerking met Havensteder.
Het eerste diner in Portland was in november en weer erg geslaagd. Het doel van de diners is om de nieuwkomers welkom te heten in Albrandswaard en ze op een leuke manier kennis te laten maken met hun buren. Samen eten verbindt en het blijkt dat men na de diners ook meer open staat om elkaar te ondersteunen waar nodig is.


De diners worden gesponsord en de nieuwkomers maken heerlijke gerechten uit het land waar ze vandaan komen. Buren van beide kanten worden uitgenodigd om mee te eten. En leren zo meer over hun buren en het land waar ze vandaan komen. Ook deze keer kunnen we weer terugkijken op een fijn samenzijn.
Voor meer informatie over de welkomstdiners of wilt u een bijdrage leveren aan de welkomstdiners? Dan kunt u contact opnemen met Stichting Welzijn Albrandswaard. Tel. 010-5018322 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.